Aston

Személyzeti szolgáltatások

Aston

Munkaerő – kölcsönzés
Munkaerő – közvetítés
Hr. tanácsadás

Napjainkban a gazdasági élet szereplőinek legnagyobb kihívása, hogy a gyorsan változó körülményekhez alkalmazkodni tudjanak.

Az alkalmazkodás alapfeltétele a megfelelő szervezeti felépítés, a megfelelő személyi bázis. Az emberi tudás és munkavégzés felértékelődött, valamint a legjobb munkatársak megtalálása, motiválása olyan feladattá vált, ami jelenünkben külön tudományággá nőtte ki magát.

Az ASTON Group abban segít, hogy Ön a gyorsaságot sikeresen tudja ötvözni a legrátermettebb munkavállalók felkutatatásával, tiszteletben tartva az ő elvárásait. Cégünk az egész országban rövid határidőn belül vállalja kis- és közepes vállalatok, valamint multinacionális cégek munkaerő igényének feltérképezését és megszervezését.

Miért az Aston?

Az ASTON Group 100%-ban magyar tulajdonú cég. Vállalkozásunk rendelkezik minden olyan engedéllyel, amelyet a hatályos törvények és jogszabályok a tevékenységeink ellátásához feltételül szabnak. Az ASTON Group az Ön rendelkezésére bocsátja a kiválasztásban szerzett tapasztalatát, szakértelmét és munkatársai elkötelezettségét annak érdekében, hogy rugalmasan és gyorsan tudjon reagálni az Ön humán erőforrás igényeinek minőségi szinten történő kielégítésére.