Facility management

Épületüzemeltetés
tomseccam

Vagyonvédelem

Behatolásjelző vagyonvédelmi rendszerek
Beléptető és kamera rendszerek
Porta és recepció szolgálat

Cégünk mintegy 10 éve nyújtja megrendelői körének vagyonvédelmi technikai rendszerépítési szolgáltatásait.

Biztonságtechnikai ágazatunk behatolásjelző, beléptető, tűzjelző és CCTV rendszerek telepítésére, tervezésére, felülvizsgálatára, karbantartására és javítására szakosodott, de szakembereink állnak rendelkezésre mindennemű gyengeáramú hálózat tervezése és telepítése terén is.

Cégünk belső struktúráját és szakemberállományát úgy alakítottuk ki, hogy szolgáltatásainkkal egyaránt kiszolgálhassuk, mind az egyéni, mind a nagyvállalati igényeket.

Takarítás

Irodák, Üzlethelyek
Ipari létesítmények takarítása

Takarítási tevékenységünk során különös hangsúlyt fektetünk az állagmegóvó, környezetbarát technológiák alkalmazására. A cégünk által alkalmazott takarítási technológia megfelel a Magyar Szabvány előírásainak és az Európai Unió követelmény-rendszerének.

A takarítási időszakot a helyiségek funkcionális feladatainak figyelembe vételével alakítjuk ki úgy, hogy a munkavégzés ne zavarja az épületben folyó napi tevékenységet.

Cégcsoportunk biztosít minden olyan higiéniai terméket, gépet, felszerelést, amely szükséges a munkahelyi higiénia megteremtéséhez, hiszen mindenhol fontos a megfelelő higiénia.

vesta-clean

Zöldterület kezelés

Megrendelőink igényeit teljeskörűen kiszolgálva vállaljuk ipari épületekhez tartozó zöldterületek, parkok, kertek gondozását, fenntartását.

Cégünk vállalja közterületek, kertek, parkok, fasorok és egyedi fák ápolását, fenntartását igény szerint az ország bármely településén. Tevékenységeink közt megtalálhatók többek közt a fűnyírás, parlagfű mentesítés, vegyszeres gyomirtás, növényvédelem, favágás, gallyak darálása- aprítékolása és elszállítása, zöldhulladék kezelés és újrahasznosítás, tuskómarás, faültetés stb.

Ügyfeleink

között megtalálhatóak a gazdaság szinte valamennyi ágának a képviselői

leo. elit. libero pulvinar commodo venenatis,