Aston

Személyzeti szolgáltatások
sajto1

Aston

Munkaerő – kölcsönzés
Munkaerő – közvetítés
Hr. tanácsadás

Napjainkban a gazdasági élet szereplőinek legnagyobb kihívása, hogy a gyorsan változó körülményekhez alkalmazkodni tudjanak.

Az alkalmazkodás alapfeltétele a megfelelő szervezeti felépítés, a megfelelő személyi bázis. Az emberi tudás és munkavégzés felértékelődött, valamint a legjobb munkatársak megtalálása, motiválása olyan feladattá vált, ami jelenünkben külön tudományággá nőtte ki magát.

Az ASTON Group abban segít, hogy Ön a gyorsaságot sikeresen tudja ötvözni a legrátermettebb munkavállalók felkutatatásával, tiszteletben tartva az ő elvárásait. Cégünk az egész országban rövid határidőn belül vállalja kis- és közepes vállalatok, valamint multinacionális cégek munkaerő igényének feltérképezését és megszervezését.

Miért az Aston?

Az ASTON Group 100%-ban magyar tulajdonú cég. Vállalkozásunk rendelkezik minden olyan engedéllyel, amelyet a hatályos törvények és jogszabályok a tevékenységeink ellátásához feltételül szabnak. Az ASTON Group az Ön rendelkezésére bocsátja a kiválasztásban szerzett tapasztalatát, szakértelmét és munkatársai elkötelezettségét annak érdekében, hogy rugalmasan és gyorsan tudjon reagálni az Ön humán erőforrás igényeinek minőségi szinten történő kielégítésére.

commodo luctus et, sem, Lorem amet, Curabitur Aliquam consectetur Donec fringilla